Personvernerklæring

Hvem er BPI – Bedriftpsykologisk institutt

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Min nettstedsadresse er: https://www.arfeldt.no og eies av org.nr.: 969 602 393. 

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

iThemes Security

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Sikkerhetslogger
IP-adressen til besøkende, bruker-ID-en til påloggede brukere og brukernavnet til påloggingsforsøk logges betinget for å se etter ondsinnet aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte typer angrep. Eksempler på betingelser når logging skjer, er påloggingsforsøk, utloggingsforespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettstedinnhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen oppbevares i 60 dager.

Hvem vi deler dataene dine med
Når nettstedet kjører Security Check, vil ithemes.com bli kontaktet som en del av en prosess for å finne ut om nettstedet støtter TLS/SSL-forespørsler. Ingen personopplysninger sendes til ithemes.com som en del av denne prosessen. Forespørsler om å ithemes.com inkluderer nettstedets URL. For ithemes.com detaljer om personvernregler, vennligst se iThemes personvernregler.

Dette nettstedet skannes for potensiell skadelig programvare og sårbarheter av iThemes Site Scanner. Vi sender ikke personlig informasjon til skanneren; Skanneren kan imidlertid finne personlig informasjon som er lagt ut offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen.

Hvor lenge vi beholder dataene dine
Sikkerhetslogger beholdes i 60 dager.

Complianz | Privacy Suite for WordPress

Dette nettstedet bruker Privacy Suite for WordPress av Complianz for å samle inn og registrere nettleser- og enhetsbasert samtykke. For denne funksjonaliteten anonymiseres IP-adressen din og lagres i databasen vår. Denne tjenesten behandler ikke personlig identifiserbar informasjon og deler ingen data med tjenesteleverandøren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Complianz’ personvernerklæring.

Contact Form 7

Contact Form 7 brukes til å opprette kontakskjema som sender inn en forespørsel til e-postmottaker. Vi lagrer data sendt via kontaktskjemaet på denne websiden, sammen med metadata om innsendingen, inkludert tidspunkt, opprinnelig IP-adresse, og brukerens nettleser.

I skjemaet må brukeren oppgi navn, e-postadresse, telefonnummer som sendes med skjemaet i e-post.

For mer informasjon kan du se Contact Form 7 sin personvererklæring.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Skroll til toppen